Kartal Yeni Hocasıyla Kazandı! Semih Yine Golünü Attı

Süper Lig'in 20.haftasında Beşiktaş evinde VavaCars Fatih Karagümrük takımını konuk etti. Sahadan 3 puanı 3 golle alarak ayrılan Kara Kartal yeni hocasıyla ilk maçını kazanmış oldu. Maçın açılış golünü genç yıldız Semih atarken Rashica takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın skorunu belirleyen gol ise bu sezon Süper Lig'de ikinci golünü atan Gedson Fernandes'ten geldi.

BEŞİKTAŞ 3-0 FATİH KARAGÜMRÜK

Süper Lig'de 13 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan karşılaşmaya Beşiktaş yeni hocası Fernando Santos yönetiminde çıktı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Beşiktaş Semih, Rashica ve Gedson'un attığı golle 3-0 galip ayrıldı.

SEMİH BEŞİKTAŞ TARİHİNE ADINI YAZDIRDI!

Geçtiğimiz 3 hafta adından söz ettiren Semih Kılıçsoy bu hafta da performansını artırarak devam etti. Karagümrük karşısında maçın 62.dakikasında ilk golü atan Semih Kılıçsoy bu golle Beşiktaş tarihinde 4 hafta arka arkaya gol atan en genç futbolcu olma başarısını göstererek adını tarihe yazdırdı.

BEŞİKTAŞ YÜKSELİŞTE!

Son iki haftada 3 ve daha fazla gol atarak hiç gol yemeden galip gelen Beşiktaş yeni bir seri yakalamaya hazırlanıyor. Gelecek hafta Pendikspor'a konuk olacak Beşiktaş bu maçı da kazanarak ikinci yarıya daha umutla devam etmek istiyor.

RASHİCA YİNE GOLÜNÜ ATTI!

Beşiktaş'ta merakla takip edilen bir diğer isim olan Rashica bu hafta da golünü attı. Geçtiğimiz hafta güzel bir golle taraftarını sevindiren Rashica bu hafta da gol atarak başarı gösterdi.

Bakmadan Geçme