Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da İlk Maçında Büyüledi!

Galatasaray'dan 12 milyon euroya Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, ilk maçında golle tanıştı.

Milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun formasını giydiği Benfica, Portekiz Ligi'nin 5. haftasında Santa Clara'yı konuk etti.

Bu maçta Portekiz ekibiyle ilk maçına çıkan Kerem, 27. dakikada Orkun'un pasıyla fileleri havalandırarak yeni takımındaki ilk maçında gol sevinci yaşadı.

Benfica, Portekiz Ligi'nin 5. hafta maçında Santa Clara'yı konuk etti. Portekiz ekibiyle ilk maçına çıkan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, formayı giyeli yarım saat olmadan siftah yaptı.

İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Benfica, Portekiz Ligi'nin 5. haftasında Santa Clara ile sahasında karşı karşıya geldi. Portekiz ekibinin Galatasaray'dan 12 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan transfer ettiği milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, bu karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve yeni takımında ilk kez forma giydi. Benfica'daki diğer bir milli futbolcumuz Orkun Kökçü de ilk 11'de başladı.

Santa Clara, maçın ilk dakikasında Vinicius Lopes da Silva'nın golüyle öne geçti. Bu dakikadan sonra gol için baskı kuran Benfica, 27. dakikada durumu 1-1 yaptı. Ev sahibi takımın golümilli futbolcularımızın iş birliği ile geldi. Orkun Kökçü'nün ceza sahasına gönderdiği topu Kerem Aktürkoğlu ağlara gönderdi ve Benfica durumu 1--1 yaptı. Kerem, bu golün ardından büyük sevinç yaşadı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme