Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'ya: Merkepler (Eşekler) Adam Olur Sen Olmazsın

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında 'AK Parti'ye çalışıyor' açıklamasında bulunan Fatih Altaylı için çok sert açıklamalarda bulundu. Altaylı için 'Merkepler(eşekler) adam olur sen olmazsın' diyen Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'ın için 'Suret-i Haktan görünen İblisler.' tanımlaması yaptı.

Gazeteci Fatih Altaylı, uzun dönem CHP'de Genel Başkanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu için “AK Parti'nin adamı” açıklamasında bulunmuştu. Altaylı ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'nu dış devletlere çalışan ajanlıkla da suçlamıştı.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili söylediği “Beni dövseydi onu affederdim ama kendisini hiç affetmiyorum. Çünkü o AK Parti'nin adamı, vatan haini” sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan sert tepkiler geldi.

Kılıçdaroğlu Altaylı için sosyal medya hesabı X'ten “Parayla işim olsa, seni satın alır, saraya karşı bağlardım. Kalemin, ruhun satılık. Hatta küfür yuvası ağzın bile satılık” gibi ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu kullandığı ifadeler için yurttaşlardan da özür diledi.

Altaylı'nın iktidarın talimatıyla hareket eden bir “işbirlikçi” olduğunu ve medyada “patronların satılık elemanı” olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu, “Merkepler adam olur, sen adam olmazsın” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

“Merkepler Adam Olur, Sen Adam Olmazsın.

Güç, Fetö terör örgütündeyken her organizasyonlarına koşup yalakalık yapan Kepaze. Doğan Grubunda çalışırken Ciner'e küfür eden, Ciner daha çok para verince oraya geçen, patronların Satılık elemanı. İnsan Hakları Derneği Başkanı bir Hanım için; ‘Gördüğüm yerde cinsel tacizde bulunmazsam namerdim' diyen NAMERT Kadın Düşmanı.

Saray talimatıyla oynanmış anketler yayınlayan İş birlikçi. ‘Eline sağlık' paylaşımından ötürü sadece ama sadece savcılığa çağrıldığın için, ‘Ben anket yaptım' diyerek özür dileyen Korkak. Muhalifmiş. “Gocuklu celep kaldırınca sopasını, sürüye katılmaya koşan” besili bir koyundan farkın yok.

MUHABİR

Bakmadan Geçme