Kopuk Dizisi Senaristi Kim? Senaryo Kime Ait?

Kopuk Dizisi Senaristi Kim? Senaryo Kime Ait?... FOX TV'nin yeni dizisi Kopuk ilk bölüm ile ekranlara geldi. 27 Ocak'ta izleyiciye merhaba diyen Kopuk oyuncu kadrosu ve hikayesi ile çok beğenildi. Dizinin senaristi de merak edilen kişilerden oldu.

Zenginden çalıp fakire vermek… Hala bir halk kahramanlığı hikayesi mi yoksa hepimizin- en fakirimizin bile kahramanı artık paranın ta kendisi mi?

Ferhan rüşvetçilerin, dolandırıcıların, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olan insanların parasını çalar ve bu parayla mahallesindeki yoksul gençlere el uzatır, onları okutup ailelerine yardım eder. Hiç beklenmedik bir ölüm onun bütün yaşamını sarsacaktır. Bu olay onu sadece idealleriyle değil aşkıyla da sınayacak, bu sınavı vermenin yollarını arayacaktır. Haksızlıklarla yalnızca Ferhan olarak savaşamayacağını anlayınca, Orhan kimliğine bürünür. Böylece Ferhan mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gerektiği Müjde'nin babası ile mücadele ederken, avukat Orhan'ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek ile kesişir.

Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bir dünyada oyunu tersine çevirmek hala mümkün…

Kopuk… çekirdek ailesinden daha fazlasına sahip çıkanların hikayesi…

Oyuncular: Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Mustafa Açılan, Sarp Akkaya, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Evliya Aykan, Sahra Şaş, Merve Çağıran, Edip Tepeli, Cem Söküt, Umut Kaya, Hakan Çelebi, Hakan Yufkacıgil, Güneş Hayat, Cansu Tuman

KOPUK'UN SENARİSTİ KİM?

Kopuk dizisinin senaryosu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana'ya ait.

Deniz Karaoğlu Kimdir?

Deniz Karaoğlu (d. 25 Mayıs 1982), tiyatro oyuncusu. Kader Can isimli oyun ile 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Tiyatro alanında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirmiştir ve ardından Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans yapmıştır.

Fuat Mete Kimdir?

Mete, 1984 yılında İstanbul`da doğdu ve ilk, orta ve lise öğrenimini burada yaptı. Tiyatroya 1998 yılında Maltepe Kadir Has Lisesi`nde başladı. 1999 yılında Tiyatro Alkış`a sahne teknisyeni olarak katıldı. İlk olarak 2000 - 2001 sezonunda, 'Mavişler Zaman Tünelinde' adlı oyunda rol aldı. Tiyatro Alkış`da oyuncu olarak tiyatroya devam etmektedir.

Özden Selim Karadana Kimdir?

2012 yılında Uludağ Üniversitesi Oyuncuları ile tiyatroya başladı ve 2015 yılında topluluktan ayrıldı. 2016 yılında kurulan Tiyatro Figür'ün kurucularındandır.

Bakmadan Geçme