Kuruluş Osman Bala Hatun Ölecek mi? 146.Bölüm Fragmanı İzle

Kuruluş Osman Bala Hatun Ölecek mi? 146.Bölüm Fragmanı İzle... atv'nin sevilerek izlenen tarihi dizisi Kuruluş Osman 145.bölümü ile ekranlara geldi.

Osman Bey, devlet olma yolunda atacağı adımlar için çoktan harekete geçerken Karacelasun, Osman Bey'in safında duranlara bedel ödetecek ve Uraz Bey'in obasını basacaktır. Osman Bey'in önünü kesmek isteyen Görklü Han ise kanlı bir savaş için harekete geçer. Yenişehir'in kapılarına dayanır! Görklü Han savuşturulabilecek midir? Osman Bey'in öfkesi Moğol'a karşı hangi hamleyi yapmasına sebep olacaktır?

MOĞOL KEFERELERİ PAZARI ELE GEÇİRDİ!

Moğollar Yenişehir'i istila etmek için harekete geçti. Pazar yerini basan kafirler halkı kılıçtan geçirirken Bala Hatun ise pazar yerinde zalime karşı mücadele veriyor. Bala Hatun'un pazar yerinde olduğunu duyan Malhun Hatun ise askerlere pazar yerine gitmelerini emrediyor. Fakat Moğollar savunma hattına kadar gelmiş durumda.

BALA HATUN ESİR Mİ DÜŞECEK? YOKSA ÖLECEK Mİ?

Moğollara karşı mücadele veren Bala Hatun'un durumu merak konusu oldu. Pazar yerinde çatışmada kalan Bala Hatun'u Malhun Hatun kurtarmaya geliyor. Moğollara pazarda darbe vuracak olan Osman Bey'in askerleri ahaliyi de Bala Hatun'u da kurtaracak.

Bakmadan Geçme