KUYU-29: Ahmet Tanyel'in yaptığı 'Yılmazlar' Organize Suç Örgütü Çökertildi, 14 Kişi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya KUYU-29 operasyonlarının detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın paylaştığı bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Muğla merkezli Trabzon, Antalya ve İzmir'de elebaşılığını Ahmet Tanyel'in yaptığı “Yılmazlar” suç örgütüne yönelik “Kuyu-29” operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyon sonucu 14 şüpheli yakalanırken, şüphelilerin Muğla'nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren işletmelere yönelik baskı ve cebir kullanarak; suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve nitelikli yağma suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyon sonucu; 2 ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda cep telefonu, senet, ruhsat, plaka, POS cihazı ve hard disk ele geçirildi.

Muğla merkezli 4️⃣ ilde elebaşılığını Ahmet Tanyel'in yaptığı “Yılmazlar” Organize Suç Örgütüne yönelik Jandarma tarafından “KUYU-29” operasyonu düzenlendi❗️

Operasyon sonucu organize suç örgütü çökertildi. Örgüt üyesi 1️⃣4️⃣ şüpheli yakalandı❗️

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim… pic.twitter.com/0QjnHmcbsB — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) September 26, 2024

Bakmadan Geçme