LASK Linz Nerenin Takımı? Oyuncuları Kimler?

Süper Lig'in 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray LASK Linz ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. LASK Linz takımı merak edilen takımlardan oluyor. LASK Linz nerenin takımı? Oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar:

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni sezonu Avusturya'da açıyor. Sarı-kırmızılıların Lask Linz ile yapacağı hazırlık maçı D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak.

Sarı-kırmızılıların Avusturya kampındaki ilk rakibi, ev sahibi Lask Linz olacak. Galatasaray-Lask Linz karşılaşması, bu akşam 20.30'da başlayacak.

Avusturya'nın Linz şehrinde Raiffeisen Arena'da oynanacak karşılaşmada, 17 bin 500 seyirci kapasiteli stadyumun tamamen dolması bekleniyor.

Galatasaray; Icardi, Muslera, Mertens, Batshuayi, Zaha, Ziyech, Torreira gibi yıldızlarıyla Linz maçının ardından Fortuna Dusseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile karşılaşacak.

Takvimde yer alan tüm maçlar D-Smart GO'dan yayınlanacak.

LASK NASIL BİR TAKIM? LASK'I TANIYALIM!

LASK Linz, Avusturya'nın Linz bölgesinde kurulan futbol kulübü. Renkleri siyah-beyazdır ve Bundesliga (Avusturya)'da mücadele etmektedir. 1964–65 sezonunda hem Avusturya Ligi'ni, hem de Avusturya Kupası'nı kazanmıştır.

OYUNCU KADROSU:

Bakmadan Geçme