Leipzig Liverpool Maçı Canlı İzle! 23 Ekim Çarşamba

Leipzig Liverpool Maçı Canlı İzle! 23 Ekim Çarşamba... Leipzig ile Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Leipzig – Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 23-10-2024 Çarşamba günü İçtimai TV, tabii Spor 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Premier Lig'de yaptığı başlangıçla dikkat çeken Liverpool, RB Leipzig deplasmanında galibiyet arıyor. İngiliz ekibi Milan'ı 3-1'le geçerken Bologna'yı ise 2-1 mağlup ederek organizasyona 2'de 2 yaparak başladı. Liverpool, Almanya deplasmanından üç puanla dönerek ilk 8 için önemli bir adım atmak istiyor. İngiliz ekibinde Mohamed Salah, Luis Diaz, Diogo Jota gibi isimlerin performansı dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan RB Leipzig - Liverpool mücadelesiyle devam ediyor. Alman ekibi bu sezon Atletico Madrid ve Juventus maçlarından puan çıkaramadı. Alman ekibi ev sahibi avantajını kullanarak Liverpool mücadelesinden puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Marco Rose yönetimindeki Leipzig'de Openda, Sesko, Xavi Simons, Antonio Nusa gibi oyuncular takımın gol yükünü sırtladı.

RB LEİPZİG'İN RAKİPLERİ

Inter, Liverpool, Juventus, Atletico Madrid, Sporting, Celtic, Aston Villa, Sturm Graz

LİVERPOOL'UN RAKİPLERİ

Real Madrid, Leipzig, Bayer Leverkusen, Milan, Lille, PSV Eindhoven, Bologna, Girona

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme