Liverpool Bologna Maçı Canlı İzle! 2 Ekim Çarşamba

Liverpool Bologna Maçı Canlı İzle! 2 Ekim Çarşamba... Liverpool ile Bologna, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Liverpool – Bologna, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 02-10-2024 Çarşamba günü TRT 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Liverpool, Bologna'yı konuk ediyor. Premier Lig'de yaptığı sezon başlangıcıyla dikkat çeken Liverpool, rotayı Bologna maçına çevirdi. Hansi Flick'in öğrencileri son olarak Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Milan'ı 3-1 mağlup etmeyi başararak turnuvaya 3 puanla başlamıştı. Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu bu yıl ilk kez yeni formatla düzenleniyor.

Anfield Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Nikola Dabanovic yönetirken yardımcılıklarını ise Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak. Liverpool'da bu sezon Luis Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Milan karşısında Konate, van Dijk ve Szoboszlai'nin attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılan Liverpool, Bologna karşısında da galibiyet hedefliyor. Liverpool - Bologna mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek.

LİVERPOOL BOLOGNA MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme