Mal varlığına el konulan fenomen açıklama yaptı: Alnımız Açık!

Dilan ve Engin Polat çifti ile başlayan fenomenlere yönelik operasyonlar kapsamında mal varlığına el konulan güzellik merkezi sahibi, sosyal medya fenomeni Neslim Güngen, yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamada bulundu.

Mal varlıklarına el konulan 720 fenomen listesinde yer alan Güngen, sosyal medya hesabında yayınladığı video ile sessizliğini bozdu.

Savcıların tedbir amacıyla mal varlıklarına el koyduğunu ve herhangi bir sıkıntı olmadığını dile getiren Güngen, şu ifadelere yer verdi; “Bir açıklama yapma gereği duydum. 720 fenomen listesi içerisinde biz de vardık. Tedbir amaçlı konulan bu mal varlığımıza herhangi bir suç teşkil etmiyor. Savcılar, soruşturma aşamasına girdiğimiz için mal varlıklarımıza tedbir koyuyor. Biz kendimizi biliyoruz. Er ya da geç doğru ortaya çıktığında sizlerle de paylaşmış olacağız. Zaten biz paylaşmadan sizler basından duymuş olursunuz. Her hangi bir sıkıntı yok. Bunu zaten biliyorduk, bekliyorduk. Birçok fenomenin hesaplarına nasıl el kondu. Bu demek değil ki ‘sen suçlusun.' Savcılar öncesinde mal kaçırmayalım diye tedbir koyuyor, sonrasında inceleme, soruşturma başlıyor. Soruşturma bittikten sonra da zaten hepsi açığa kavuşmuş oluyor. Herhangi bir sıkıntı yok. Alnımız her zaman söylediğimiz gibi açık çok şükür.”

Bakmadan Geçme