Manchester City Inter Maçı Canlı İzle! 18 Eylül Çarşamba

Manchester City Inter Maçı Canlı İzle! 18 Eylül Çarşamba... Manchester City ile Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Manchester City – Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 18-09-2024 Çarşamba günü CBC Sport, tabii Spor, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ve İnter karşı karşıya geliyor. A Milli Takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalyan ekibi City, deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Guardiola yönetimineki İngiliz ekibi ise Premier Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor.

İki kulüp iki sezon önce Devler Ligi finalinde karşı karşıya gelmiş ve kupaya uzanan takım Manchester City olmuştu. Kritik mücadeleyi Glenn Nyberg yönetirken yardımcılıklarını ise Mahbod Beigi ve Andres Söderkvist üstlenecek.

İLK 11'LER:

MANCHESTER CITY: Ederson, Lewis, Ruben Dias, Akanji, Gvardiol, Rodri, Bernardo Silva, De Bruyne, Grealish, Savinho, Haaland

INTER: Sommer, Bisseck, Acerbi, Bastoni, Darmian, Barella, Hakan Çalhanoglu, Zielinski, Carlos Augusto, Thuram, Taremi

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme