MasterChef Bugün Var mı? MasterChef Bitti mi? 2 Ocak Salı 2024

TV8'in sevilerek izlenen yemek yarışması programı MasterChef All Star'da kupa yolculuğunun sonuna doğru gelindi. Son 4'e kalan ismin yarışacağı 196.bölümün ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan MasterChef Türkiye bugün yine ekranlarda olmayacak.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

MASTERCHEF 196.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

MasterChef Türkiye All Star 196.bölümü ile 5 Ocak Cuma akşamında ekranlara gelecek. Bu bölümde Esra, Tahsin, Hasan ve Barbaros yarışacak. En düşük puanı alan yarışmacı veda eden isim olacak.

SURVİVOR BAŞLADI!

TV8'in sevilen diğer bir yarışması Survivor'da yeni bölümü ile 1 Ocak akşamında izleyici ile buluştu. Bugün de 2.bölümü yayınlanacak olan Survivor daha önceki yıllarda MasterChef'in bitmesi ile başlıyordu. Ancak bu yıl iki yarışma da yayın akışında yer aldı.

Bakmadan Geçme