MasterChef Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

TV8'in sevilerek izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye All Star finale doğru yaklaşıyor. Son 4'e kalan yarışmacılar ile kupa yarışının devam edeceği yeni bölüm bu akşam yılbaşı özel programından dolayı yayınlanmadı. Pazartesi akşamında da Survivor'ın başlayacak olması dolayısıyla yayınlanmayacak olan MasterChef ne zaman devam edecek?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor!

TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

SON 4 YARIŞMACI KALDI!

MasterChef'te kupa heyecanı giderek artıyor. Kupayı almak için mücadele veren son 4 isim kaldı. Son olarak Sergen'in elenmesi ile Esra, Hasan, Barbaros ve Tahsin kupa için 196.bölümde yarışacak.

196.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Son olarak 30 Aralık Cumartesi günü 195.bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye All Star 196.bölümü ile izleyicinin karşısına geçecek. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan MasterChef cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 20:00'den itibaren izleyici ile buluşacak.

Bakmadan Geçme