Mauro Icardi Beşiktaş'a 1 Gol Daha Atarsa Tarihe Geçecek!

Hemen hemen her hafta yeni bir rekor için sahaya çıkan Galatasaray'da akşam oynanacak Beşiktaş derbisinde gözler Mauro Icardi'nin üzerinde olacak.

Galatasaray, Beşiktaş ile oynayacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Okan Buruk ve öğrencileri, hemen her hafta yeni bir rekor kırarak tarihe geçerken bu akşam gözler taraftarın sevgilsi Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin üzerinde olacak.

Mauro Icardi, bu akşam oynanacak maçta Beşiktaş'a gol atması halinde Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a karşı oynanan derbilerde en çok gol atan yabancı oyuncu olma unvanını elde edecek.
Süper Lig devi Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi, Beşiktaş derbisinde gol atması halinde bir rekora imza atacak.

BİR REKOR DAHA KIRACAK

Taraftarların sevgilisi olan Arjantinli süperstar, bugün gol atarsa Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a karşı oynanan derbilerde en çok gol atan yabancı olacak.

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray- Beşiktaş'ı konuk ediyor. Rams Park'ta oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay üstlenecek. Haftanın kapanışının yapılacağı Galatasaray - Beşiktaş derbisi 28 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MUHABİR

Bakmadan Geçme