Meral Akşener Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı Oluyor?

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği sürpriz görüşmenin siyasetteki yankıları devam ediyor. Kamuoyunda Meral Akşener Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı oluyor? sorusunun cevabı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener arasında geçtiğimiz günlerde sürpriz bir görüşme yaşandı.

Erdoğan, Akşener'i Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kabul ederken görüşme sonrasında iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmedi.

İYİ Parti cephesi Akşener'in Erdoğan ile ne görüştüğünü kamuoyuna açıklaması gerektiği konusunda açıklamalarda bulunurken Akşener'e yakın isimlerden gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.

MERAL AKŞENER CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI MI OLUYOR?

Meral Akşener'e yakınlığı ile bilinen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak'ın, Akşener'e cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi gelmesi halinde teklifin değerlendirilebileceğini söylemesi siyaset kamuoyunda hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Konuya ilişkin SZC TV'ye konuşan Akburak, Akşener'e 'Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklifi' iddiası ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kulislerde konuşulan MHP lideri Devlet Bahçeli ile Akşener görüşmesinin de olmayacağını belirten Akburak, "Akşener devlette göreve hazır. Oğluyla ilgili iddialara ve Müsavat Dervişoğlu'na kızgın. İhraç edilirse İYİ Parti kalmaz. Yeni bir parti kurmayacak. Görüşmeyi Erdoğan istedi, zamanı bir gün önce belli oldu. Akşener, Bahçeli ile görüşmeyecek. Kendisini bundan sonra sık sık göreceğiz" ifadelerine yer verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme