Meral Akşener, İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatlarından Fotoğrafının Kaldırılmasını İstedi!

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezine yazı göndererek il ve ilçe teşkilat makamlarından kendisine ait fotoğrafların indirilmesini istedi.

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin yankıları devam ediyor.

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye gitmesi, arkasından çıkan iddialar, Akşener'in görüşmenin içeriğine dair bilgi paylaşmaması ve kamuoyunda çıkan iddialara karşı sessiz kalması parti teşkilatında çok büyük öfkeyle karşılandı.

İYİ Parti'den Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başta olmak üzere birçok isim görüşmeye ilişkin arka arkaya açıklamada bulunurken en dikkat çekici çıkış İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'dan geldi.

Uz, İYİ Parti kapalı grup toplantısında; “Genel merkezimiden ve odalardan Meral Akşener'in tüm fotoğraflarını kaldıralım” teklifinde bulundu.

GENEL MERKEZE YAZI GÖNDERDİ

Uz'un bu teklifinin hemen arkasından Meral Akşener, parti genel merkezine resmi yazı göndererek fotoğraflarının kaldırılmasını istedi.

Akşener, gönderdiği yazıda; 12 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz beyefendi'nin Kurucu genel başkan olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanını ziyareti nedeniyle fotoğraflarımın genel merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım" ifadelerine yer verdi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında İYİ Parti genel merkezinin nasıl bir karar alacağı ise merak konusu oldu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme