Meteoroloji'den 5 İle Sarı ve 2 İle Turuncu Kodlu Uyarı! 23 Eylül 2024 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre 23-27 Eylül 2024 tarihlerine ait hava tahmin raporlarını sizler için derledik.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Orta ve Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Ankara ve Çankırı çevreleri ile Eskişehir'in kuzey kesiminin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Karadeniz kıyıları ile Sakarya ve Bolu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların kuzey ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, iç ve güney kesimlerde normallerinin 3-5 derece altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle yurdun batısında kuzey ve kuzeybatı, Karadeniz bölgesi ile yurdun doğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Karadeniz kıyıları ile Sakarya ve Bolu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TURUNCU KODLA UYARILAN İLLER: Zonguldak ve Bartın

SARI KODLA UYARILAN İLLER: Düzce, Bolu, Sakarya, Karabük ve Trabzon

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

23 EYLÜL 2024 PAZARTESİ

24 EYLÜL 2024 SALI

25 EYLÜL 2024 ÇARŞAMBA

26 EYLÜL 2024 PERŞEMBE

27 EYLÜL 2024 CUMA

Bakmadan Geçme