MHP Lideri Bahçeli DEM Partililerin Elini Neden Sıktı? Bahçeli'den Dikkat Çeken Açıklama!

Bahçeli: 'MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur'

TBMM'nin 1 Ekim'deki yeni yasama yılı açılışında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti sıralarına yönelerek partinin yöneticileriyle tokalaşması Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

DEM Parti yöneticilerine yönelik çok ağır eleştirileri bulunan Bahçeli'nin tokalaşması günlerdir siyasette en çok konuların başında yer alıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Partililerin elini sıkmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bu davranışının Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteği gösterdiğini ve insani bir görev olduğunu belirtti.

Ayrıca, “MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da gerçekleştirilen "Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 20. Dönem Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada, DEM Partililerin elini sıkmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Bahçeli, bu davranışının yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirterek, “Bu bir insani görevdir ve Cumhur İttifakı'nın bir parçası olarak, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına desteğimizi gösterdiğimizin bir ifadesidir” dedi.

“MHP Bir Adım Atmazsa Başkalarından Adım Beklenmez”

Bahçeli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı'nın bileşeni olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısını desteğimizi gösterdik. Ellerini sıkmam, Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir. Bu bir insani görevdir ve başka anlamlar çıkarılmamalıdır” ifadelerini kullandı. Ayrıca Bahçeli, MHP'nin gerginlik yaratmak yerine diyalog ve uzlaşmadan yana bir tavır sergilediğini vurgulayarak, “MHP bir adım atmazsa başkalarından da adım beklenmez. Gerginlik yaratmanın gereği yoktur” dedi.

“MHP Türkiye Partisi Olarak Gerekeni Yapıyor”

Bahçeli, MHP'nin Türkiye'nin tamamını kucaklayan bir parti olduğunu ve bu nedenle de diğer siyasi partilere karşı saygılı bir duruş sergilediğini dile getirdi. “Biz bir Türkiye partisi olarak, her kesime hitap etmek ve diyalog içinde olmak durumundayız. Bu yüzden DEM Partililerin elini sıkmam, MHP'nin bu tavrının bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme