MHP Yeniden Genel Başkanını Seçiyor

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayın sloganı "Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin" ve teması ise "Ülkümüz ömür boyu candan öte" olarak belirlendi.

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Kurultayın sloganı 'Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin' ve teması ise 'Ülkümüz ömür boyu candan öte' olarak belirlendi.

MDK ÜYELERİ SEÇİLECEK

Kurultayda Genel Başkan ile 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve 9 üyeden oluşan Merkez Disiplin Kurulu (MDK) seçilecek. Bunun ardından MYK içinden 15 üyenin yer aldığı Başkanlık Divanı oluşturulacak. Kurultayın önemli bir gündemi ve karar alma süreci olması beklenmektedir.

11.KEZ GENEL BAŞKANLIĞA ADAY GÖSTERİLECEK

Ayrıca, kurultayda 25 yedek MYK üyesi ve 5 yedek MDK üyesi de seçilecek. Bu süreçte, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 11. kez genel başkanlığa aday gösterilmesi bekleniyor. Kurultayın, parti yönetimi ve geleceği açısından önemli kararların alınacağı bir platform olması bekleniyor.

Bakmadan Geçme