Müge Anlı'da Medine Kimdir? Kuşu İle Birlikte Eşini Aramaya Geldi

ATV'nin bugün 13 Haziran Perşembe yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Kayıpların ortaya çıkarıldığı, cinayetlerin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile ile ekranlara geliyor.

Müge Anlı'da bugün yayına katılan Medine 27 Mayıstan beri kayıp olan eşini aramak için kuşu ile birlikte eşini aramak için geldi.

EŞİNİ ALDATTI MI?

Yıllardır evli olduğu Zeki Keleş'ten 17 gündür haber alamayan Medine eşinin arasını ailesi bozduğunu iddia ederek Yayına başvurmadan Ağrıdan programa katıldı.

Ağrıdan kaybolan Zeki ile anlaşmazlık yaşamalarının nedeninin eşinin ailesi olduğunu iddia etti. 13 yıllık evlilikten 3 çocukları olduğunu söyleyen Medine Hanım, "Eşim olmadan uyuyamıyorum. Bir hata yaptım. Yuvamdan oldum. Eşimi Şenol isimli bir adamla aldattım.

EŞİNİ BIRAK BENİMLE OL DEDİ

Pişman oldum. Beni sevdiğini sandım. Sevmiyormuş. Yalanmış. Param için birlikteymiş. Eşini bırak benimle ol diyordu. Ben Emlakçı Şenol benden para istedi. Beni tehdit etti. Darp etti. Eşim biliyordu.

Ben 35 yaşında bir başıma kaldım. Eşimden başka kimsem yok. Bana onu getirin. Çocuklarım yurtta. Emlakçı Şenol evli ve 4 çocuğu var onun yüzünden yuvam yıkıldı dedi.

EŞİMİ SEVİYORUM

Yayına Katılan Medine Ben eşimi çok seviyorum, kuşumuzda Zekiyi özledi ben daha çok özledim eşimi bulmak istiyorum ifadelerini kullandı.

MEDİNE'YE YARDIM EDİLDİ

Müge Anlı'ya katılan Medine kuşu Limon, Müge Anlı'nın çabaları sonucu kadın sığınma evine yerleştirildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme