Müge Anlı'da Mehmet Atlar Kimdir? Oğlunu Öldürdüğü İddia Ediliyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen 11 yıl önce kaybolan Mevlüt Ozan Atlar'ın babası Mehmet Atlar canlı yayına katıldı. Merak edilen konulardan olan Mevlüt'ün kaybı ve babasının üzerindeki iddialar araştırılıyor.

KARAMAN'DA KAYIP MEVLÜT OZAN ATLAR NEREDE?

Karaman'da yaşayan 20 yaşındayken kaybolan Mevlüt Ozan'ın annesi oğlunun öldürüldüğünü söyleyerek Müge Anlı'ya başvurması sonrasında Mevlüt'ü arama çalışmaları başlatıldı.

Anne eşi Mehmet'in çocuğu öldürdüğü iddia etmesi üzerine Mehmet de canlı yayına çıktı. Oğlu'nun Japonya'da olduğunu söyleyen Mehmet'in daha önce polise de Çin'de olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Karaman'da yaşayan Mehmet Atlar eşinin ve kızlarının, oğulları Mevlüt'ün kayıbından sorumlu tutması üzerine canlı yayına bağlandı. Mevlüt'ün kaybolmasının ardından oğlunu aramak istemediği iddia edilen Mehmet Atlar'ın polis ile yaptığı konuşmalarda da çelişkiler ortaya çıktı.

BABAM KARDEŞİMİ ÖLDÜRMEK İSTEDİ!

Mevlüt'ün ablası Ümmüye canlı yayında babasının Mevlüt'ü öldürme planları yaptıklarını anlattı. Mehmet Atlar anlatılanlara karşı çıkarken kızının yalan söylediğini iddia etti.

MEVLÜT OZAN ATLAR KİMDİR?

2012 yılında 20 yaşında iken Karaman'da kaybolan Mevlüt Ozan Atlar'ın hayatta olup olmadığı merak konusu oluyor. Yaklaşık 11 yıldır kayıp olan Mevlüt'ün öldürüldüğü iddiaları var. Ayrıca baba Mehmet Atlar, Mevlüt'ün yurtdışında olduğunu söyledi. Ancak Mehmet Atlar'ın söylediklerinde çelişkiler ortaya çıktı.

Bakmadan Geçme