Müge Anlı'da Yusuf Kavuk cinayeti Aydınlandı

Uzun süredir kayıp olan genç aşçı Yusuf Kavuk hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Kavuk'un ailesi, kardeşlerinin kaybolmasında rolü olduğunu iddia ettikleri iki kişiyi suçluyordu. Ancak, uzun bir süre boyunca bu konuda herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Bugün ise, Müge Anlı'nın programında olayla ilgili yeni bilgiler paylaşılacak işte detaylar

Uzun süredir kayıp olan genç aşçı Yusuf Kavuk hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Kavuk'un ailesi, kardeşlerinin kaybolmasında rolü olduğunu iddia ettikleri iki kişiyi suçluyordu. Ancak, uzun bir süre boyunca bu konuda herhangi bir gelişme yaşanmamıştı.

Yusuf Kavuğun arkadaşı Harun Ateş ve arkadaşı Derya 6 ay sonra cinayeti itiraf etti. Yusuf'u kaybolduğu gün öldüren Harun Ateş 1 gün cesedi arabada dolaştırdıktan sonra gömdüklerini itiraf etti. Harun Ateş ve Derya 8 saatlik sorgudan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildiler

Yasak aşk kurbanı olan Yusuf'u kasten adam öldürme suçundan dolayı Harun ve Derya Bursa e tipi cezaevine gönderildi.

4 Ocak 2024 tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanmıştı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, eş zamanlı bir operasyon düzenlendi ve Bursa'da 5 kişi gözaltına alınmıştı.

6 ay sonra cinayeti itiraf eden Harun Ateş cenazeyi bıraktığı yerde tesbit çalısmaları devam ediyor. Gemlik'e 38 km uzakta olan ormanlık alanda üstünü taş ve çalılarla kapattığı yeri tesbit edilerek cansız bedeni bulundu.

Arabada Harun, Yusuf ile boğustuğunu söyleyerek onu boğazından bıçakladığını itiraf etti.

Bakmadan Geçme