Müge Anlı'da Zeynel Boyacı çifte cinayeti itiraf etti, Kendine kişisel mezarlık yapmış

ATV'nin bugün 25 Ocak Perşembe yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Kayıpların ortaya çıkarıldığı, cinayetlerin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile ile ekranlara geliyor.

Geçen bölümde;

Kayıp kurye Aliyi aramak için canlı yayına katılan Zeynel,tüm şüpheleri verdiği ifadeler ile üstüne çekiyordu.kaçmaya çalışırken polisler tarafından yakılanan Zeynel, Polislere bana çok ağır küfür ettiği için onu döverek öldürdüm sonra'da gömdüğünü itiraf etmişti.

ZEYNEL'İN EŞİ İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan Zeynel'in eşi ağustos ayında kız kardeşimi öldürdü, onuda Alinin çaprazına gömdüğünü itiraf eden zeynel'in eşi. Çifte cinayeti saklamaya çalıstılar.

Baldızını bulmak için anne babası Müge Anlı'ya başvuralım dedi ama Kız kardeşi hamile olduğu için evden kaçtığını söyledi. Yalan olduğu için Zeynel'de onu öldürüp gömdüklerini itiraf etti.

KİSİŞEL MEZARLIK YAPMIŞ

Cinayetleri itiraf eden Zeymel Boyacı, Ali'yi ve baldızını aynı yere gömdüğünü itiraf etti. Başka mezarlar olabileceği şüphesi ile ekipler alanda çalışmalara devam ediyor.

BALDIZINI EŞİM DİYE TANITMIŞ

Yayına telefon ile bağlanan Zeynel'in eski çalısma arkadaşı, Zeynel ile çalıştığımız zamanda baldızı ile çok samimi bir şekilde görmüştüm,ben Zeynel'e bu kim diye sorduğumda eşim diyerek cevap verdi dedi.

Bakmadan Geçme