Müge Anlı Gültekin Yıldız Kimdir? Birçok Kişiyi Milyon TL Dolandırdığı İddia Edildi

ATV'nin sevilerek izlenen programı Müge Anlı'da gündeme gelen isim Gültekin Yıldız merak edilen ve araştırılan isim oluyor. Gülbin Akdoğan isimli vatandaş Müge Anlı'ya katılarak Gültekin Yıldız'ın kendisini dolandırdığını iddia etmişti. Olayın arkasından büyük dolandırıcılık zinciri çıktı.

Gülbin Akdoğan, dolandırılma iddiası ile Müge Anlı'nın kapısını çaldı. 50 yaşında üç çocuk annesi Gülbin Akdoğan bir internet sitesinden tanıştığını, Gültekin Yıldız'ın kendisiyle evlenmek istediğini ama zor durumda olduğunu ve kendisine arabasını, evini satarak toplamda 4 milyona yakın para verdiğini söyledi.

MÜGE ANLI OLAYI ORTAYA ÇIKARDI!

7 Aralık Perşembe gününde yayınlanan programda dolandırıcılık olayının sadece Gülbin ile sınırlı kalmadığını yaklaşık 10 kişiyi daha dolandırdıklarını ve toplamda 12 milyon TL'ye yakın para aldıklarını söyledi. Aynı şekilde diğer isimlere de evlenme vaadiyle yaklaşan Gültekin Yıldız'ın aynı taktikle para istediğini ve bu paraların Gültekin ve kız kardeşinin hesabına gittiğini Müge Anlı açıkladı.

GÜLTEKİN YILDIZ KİMDİR?

Sosyal medyada kadınlarla tanışarak evlilik üzerinden dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Gültekin Yıldız'ın hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

GÜLBİN'İ NASIL DOLANDIRDI?

50 yaşında 3 çocuk annesi Gülbin Hanım aşkı uğruna evinden ve arabasından oluyor. Konuşmakta zorlanan Gülbin Hanım, evlilik vaadiyle dolandırıldığını anlattı. 2022 yılının şubat ayında Pembe Panjur adlı sosyal medya platformundan Gültekin Yıldız isimli biriyle tanıştığını anlatan Gülbin Hanım, “Ben cinsellik değil evlilik odaklı yaklaştım. Her şey yalanmış. Kimliğini gördüm. Yurt dışı kimliği vardı. Onda da doğum tarihi yazmıyordu" dedi. Gülbin Hanım'ın ailesi kendisinin yaşadıklarını televizyondan öğrenirken, Gülbin Hanım'ın abisi yayına bağlanarak "Biz onun arkasındayız. Birlikte atlatacağız. Eğer ben bilseydim bu durumu önceden müdahale ederdim" diye konuştu.

Bakmadan Geçme