Murat Kurum'dan Çok Konuşulacak Bir Vaat Daha Yüzde 40 İndirim Yapacağım

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ismi ilan edildiği ilk günden itibaren iddialı vaatlerde bulunuyor.

Kurum'dan cesur vaat

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen sokak köpeği sorununa çözüm bulma vaadiyle başlayan ve İstanbul'un çıkmazı durumundaki trafik sorunuyla devam eden Kurum, şimdi de toplu ulaşım vaadiyle gündem oldu.Akaryakıta gelen üst üste zamlarla birlikte toplu ulaşım ücretleri sadece İstanbul için değil Türkiye genelinde ciddi anlamda problem olmaya başladı. Ancak İstanbul'da çalışanların büyük çoğunluğunun birkaç vasıta değiştiriyor olması nedeniyle ulaşım ücretleri aileler için ciddi anlamda külfet anlamına geliyor.

İBB'nin Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilmesi halinde toplu taşıma hatrı sayılır bir indirim yapma sözü verdi. Kurum o kadar iddialı ki işin içerisine “namus”u da katarak, “Biz de söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız” dedi.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Akademi Beyoğlu'nda gençlerle buluştu. Son derece renkli geçen buluşmada Kurum, seçimi kazanmaları durumunda gençlere ulaşımda yüzde 40 indirim yapacaklarını vadetti.

1 Nisan'dan İtibaren Uygulayacağız

Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.
Gençlere okul hayatları ve sonrasında her türlü desteği vereceklerini belirten Kurum, "Açacağımız ofisler ve atölyeler ile gençlerin eğitimine katkı sunacağız" dedi.

Bakmadan Geçme