Narin Güran Cinayetinde Sır Perdesini Aralayacak Yeni Deliller Bulundu!

Kamu oyu bir aydan fazla zaman olmasına rağmen Narin Güran cinayeti neden çözülemedi, Narin Güran'ı kim neden ve nasıl öldürdü? Sorularının cevabını merak ederken cinayetle ilgili flaş bir gelişme daha yaşandı.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasının gizemi adım adım çözülüyor.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinin ardından ev ve ahırında yapılan aramalarda yeni delillere ulaşıldı. Ahırda 2 izmarit bulan uzmanlar, DNA incelemesi için delilleri merkeze gönderirken jandarmanın Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tuttuğu öğrenildi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni izler bulundu.

Narin Güran cinayetiyle ilgili Nevzat Bahtiyar'ın ek ifadesinden sonra soruşturma genişletilirken itirafçının anlattıkları sonrasında evinde ve ahırında yeni deliller arandı. Arama sonuçlarında yeni bulgulara erişildi.

Gönderilen deliller arasında Bahtiyar'ın ahırında bulunan 2 izmarit de yer aldı. İzmaritlerde DNA'lar aranacak. İzmaritlerin kaç günlük olduğu da saptanacak. Jandarma, Bahtiyar'ın evinde ve ahırında aralıksız olarak nöbet tutuyor.

Kamuoyunda Narin Güran cinayetinin aradan geçen 35 günlük zaman içerisinde hala aydınlatılamamış olması da büyük bir rahatsızlığa neden oluyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme