Narin Güran'ın Katillerini Avukat Ordusu Savunacak!

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kim tarafından öldürüldüğü henüz belirlenemezken ailesinin de içinde bulunduğu tutuklu sanıkları 12 kişilik avukat ordusu savunacak.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan, boğularak öldürüldüğü anlaşılan ve annesi, abisi ve amcası da dahil olmak üzere toplam 12 kişinin tutuklu bulunduğu cinayet soruşturmasında ilginç detaylar yaşanıyor.

Narin Güran'ın ailesini toplamda 12 avukat savunacak.

Narin soruşturması kapsamında tutuklanan 9'u Güran ailesi mensubu toplam 12 kişiyi bir avukat ordusu savunacak. Alınan bilgilere göre Güran ailesinin şu ana kadar 12 avukata vekâlet verdiği öğrenildi.

Güran ailesini savunacak 12 avukatın dün Cezaevine giderek Müvekkilleri ile toplu görüşme yaptığı bu görüşme nedeniyle cezaevinde birçok görüşmenin aksadığı, farklı illerden ve Diyarbakır'dan gelerek cezaevinde bulunan müvekkilleri ile görüşmek için Diyarbakır T tipi ceza evine gelen çok sayıda avukatın Güran Ailesi Avukatlarının görüşmesi nedeniyle bekletildiği ve Güran ailesinin görüşmelerinin tamamlanmasından sonra diğer avukatların görüşmeye alındığı bu uygulamaman tutuklu Güran ailesi şüphelilerinin can güvenliği nedeniyle yapıldığı belirtildi.

AMCA SALİM GÜRAN'IN AVUKATI BIRAKMIŞTI!

Narin cinayetinin baş şüphelisi ve "kasten öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklanan amca Salim Güran'ın avukatı Seda Toğrul, bir anne olarak diyerek davadan çekildiğini açıklamıştı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme