Ne Fenerbahçe Ne Beşiktaş, Mourinho İmzaya Çok Yakın!

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'ya başka takımlar da talip oldu. Mourinho'nun imzaya çok yakın olduğu belirtildi.

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş, yeni sezona yeni bir hocayla başlamak için düğmeye bastı. Takımın başında Serdar Topraktepe bulunan Beşiktaş ile takımı son hafta liderlik yarışına taşıyan İsmail Kartallı Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getirebilmek için harekete geçti.

İki kulüp de kamuoyuna Mourinho ismini açıklarken Mourinho cephesinden flaş bir gelişme yaşandı.

Portekizli hocaya Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın da talip olduğu ve bu transfer için ciddi çalışmlar yaptıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım'ın bizzat görüştüğünü açıklamasının ardından Beşiktaş cephesi de Jose Mourinho ile yaklaşık 1 ay önce temasa geçtiklerini açıklamıştı. Süper Lig'e gelmesi kesin gözüyle bakılan Mourinho hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

AL-ITTIHAD'A GİDEBİLİR

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, deneyimli hocayla ilgilenen Fenerbahçe ve Beşiktaş'a rakip çıktığı belirtildi. Haberde Jose Mourinho ile Al-Ittihad'ın da ilgilendiği öne sürüldü. Suudi Arabistan ekibinde yönetiminin çoğunluğunun 61 yaşındaki hocaya onay verdiği ve bu yönde ciddi çalışmalara başladığı öğrenildi. Mourinho'nun da bu transfere sıcak baktığı ve Türkiye'ye gelmek yerine Suudi Arabistan'a gitmesinin daha yüksek bir ihtimal olduğu belirtiliyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme