Neslim Güngen Kimdir? Neslim Güngen Tutuklandı mı?

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve güzellik merkezleri ile bilinen Neslim Güngen hakkında soruşturma açıldı. Dilan Polat'ı sektöre ben soktum sözü ile gündem olan Neslim Güngen'in tutuklanıp tutuklanmadığı araştırılıyor.

'Kara para aklama' suçlamalarından son zamanlarda sosyal medyanın radarına giren çoğu fenomene soruşturma açılıyor. Savcılık, sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlattı. Güngen'in mal varlığına da tedbir konuldu.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen'in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konuldu.

NESLİM GÜNGEN KİMDİR?

Neslim Güngen, 1986 yılında doğdu. Babası Gümüşhaneli, annesi Çankırılı olan Neslim Güngen, 13 yaşında ilk defa kuaför ve güzellik sektörüne atıldı. 19 yaşında iken ilk anneliğini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katıldı. Güngen, 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarındaki makyaj ve güzellik videoları ile tanınıyor.

Bakmadan Geçme