Okay Karacan Kimdir? Beşiktaş Taraftarı Neden Tepki Gösteriyor?

Beşiktaş taraftarı Okay Karacan'ın kulüpten gitmesi için sosyal medyada çalışma başlattı. Peki Okay Karacan kimdir? Beşiktaş taraftarı neden tepki gösteriyor? Okay Karacan hakkında neden #OkayBeşiktaşıTerket hashtagı açıldı? Detaylar haberimizde...

Okay Karacan, 2023 Aralık ayında Beşiktaş Kulubü'nün Medya ve İletişim Koordinatörlüğü görevine getirildi. Halen bu görevi yerine getiren Okay Karacan hakkında sosyal medyada dev bir kampanya başlatıldı.

Okay Karacan'ın kulüpten kovulmasını isteyen binlerce Beşiktaş taraftarı, sosyal medyada #OkayBeşiktaşıTerket hashtagı açtı.

Sosyal medyada başlatılan çalışmanın ardından Okay Karacan kimdir? Neden Beşiktaş'ı terk etmesi isteniyor? Sorusunun cevabı da merak konusu oldu.

OKAY KARACAN KİMDİR?

Okay Karacan 1968'de İstanbul doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan Karacan, 1992 yılında TRT Haber Merkezi'nde redaktör spiker olarak göreve başladı. 4 yıl boyunca spor ve haber spikerliği yaptı. Aynı dönemde Sponsorluk ve Reklam Daireleri'nin hizmet içi kurslarına katıldı. 1996'dan itibaren, 11 yıl boyunca NTV Televizyonu'nda çalıştı. Habertürk Televizyonu'nda Spor Müdürlüğü yaptı. 2008 yılından bu yana televizyonlara spor programları ve belgeseller hazırlıyor. Digital ajansların çözüm ortağı olarak firmalara digital reklam ve projeler üretiyor.
Kadir Has Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nde Yayıncılık ve Spor İletişiminde Reklam, Sponsorluk konulu dersler verdi. Karacan, 2023 yılı Aralık ayından itibaren de Beşiktaş Kulübü'nün Medya ve İletişim Koordinatörlüğü görevini yürütüyor.

OKAY KARACAN'IN NEDEN BEŞİKTAŞ'I TERK ETMESİ İSTENİYOR?

Beşiktaş taraftarı, sosyal medyada #OkayBeşiktaşıTerket hashtagı açtı. Okay Karacan'ın sosyal medya hesabı X'ten daha önce Fenerbahçe lehinde yaptığı paylaşımların ortaya çıkması Beşiktaş taraftarını küplere bindirdi.

Milyonlarca taraftar #OkayBeşiktaşıTerket hashtagına destek verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme