Ole Gunnar Solskjaer Kimdir? Hangi Takımları Çalıştırdı?

Süper Lig'de Rıza Çalımbay'ı göndermesinin ardından yeni hoca arayışında olan Beşiktaş ile adı anılan isim olan Ole Gunnar Solskjaer merak ediliyor ve araştırılıyor. Ole Gunnar Solskjaer kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ole Gunnar Solskjaer'in menajeri, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının dışında kalan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

NTV Spor'un haberine göre, Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Ole Gunnar Solskjaer'le görüşmelere başladı.

Sports Digitale'den Reşat Can Özbudak ise, Ole Gunnar Solskjaer'in menajerinin Beşiktaş ile görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a geldiğini bildirdi.

Ole Gunnar Solskjaer Kimdir?

Ole Gunnar Solskjær (d. 26 Şubat 1973, Kristiansund) forvet pozisyonunda görev yapmış Norveçli millî futbolcu ve teknik direktör. Manchester United ile önemli başarılara imza atmıştır.

Yedek kulübesinden gelerek kurtardığı maçlar efsanedir. 28 golle, Manchester United tarihinin oyuna sonradan girip en fazla gol atan oyuncusu olmuştur. Kariyerinin son dönemlerinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle son sezonunda çok az maçta forma giyebilmiştir.

Norveç millî futbol takımı forması ile kaydettiği birçok golü bulunmaktadır. Manchester United'ın altyapısını iki yıl çalıştırdıktan sonra, Norveç'in Molde takımına teknik direktör olmuştur. Futbolculuğunda lakabı "Bebek Yüzlü Katil" idi.

Bakmadan Geçme