Onuachu Valizini Topladı! Trabzonspor'dan Ayrılıyor mu?

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Paul Onuachu, sosyal medyadan valizlerini topladığı bir fotoğraf paylaştı. Trabzonsporlular başta olmak üzere milyonlarca sporsever Onuachu Trabzonspor'dan ayrılıyor mu? Sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

Trendyol Süper Lig'i 67 puanla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü sırada tamamlayan ve Avrupa'ya gitmeye hak kazanan Trabzonspor'da gelecek sezonun planlaması yapılırken takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan yıldız oyuncu Paul Onuachu'nun paylaşımı kafaları karıştırdı.

Karadeniz ekibinin gol makinesi olan Onuachu, sosyal medya hesabından elinde seyahat çantalarının olduğu bir görseli paylaştı.

Trabzonspor taraftarları başta olmak üzere milyonlarca sporsever, Onuachu Trabzonspor'dan ayrılıyor mu? sorusunu sormaya başladı.

Sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan 1 yıllığına kiralık olarak transfer edilen Paul Onuachu'nun takımda kalıp kalmayacağı merak konusu.

21'i Süper Lig 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 25 maçta Trabzonspor forması giyinen ve toplamda bin 765 dakika süre alarak takımının en etkili isimlerinden olmayı başaran Nijeryalı oyuncu, Süper Lig'de 15 gol 4 asist, Türkiye Kupası'nda 2 gol olmak üzere 17 gol 4 asist üretti.

Sezonu Trabzonspor'un en golcü oyuncusu olarak tamamlayan Onuachu, performansıyla hem taraftarın hem de camianın büyük beğenisini kazanırken sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı da merak konusu oldu.

Bordo-mavili taraftarlar da golcü oyuncunun takımda kalması için yönetime sosyal medya aracılığıyla çok sayıda mesaj paylaşımı yaparken sık sık Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok sevdiğini dile getiren oyuncunun da takımda kalmak istediği belirtiliyor. Öte yandan teknik direktör Abdullah Avcı da yıldız oyuncunun takımda kalması için mücadele edeceklerini açıklamıştı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Trabzonspor Kulübü de bugün yaptığı paylaşımda golcü oyuncunun doğum gününü kutladı. Paylaşımda “Bugün 30 numaralı oyuncumuz Paul Onuachu'nun doğum günü. Mutlu yıllar Onuachu” ifadelerine yer verildi.

ONUACHU: SANA GÖSTERECEĞİM

Takımdaki durumu merakla beklenen Onuachu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Onuachu, çantalarıyla çekinildiği fotoğrafı, “Her şeyin en iyisini yapıyorum. Bana hangi kartları verdiğin önemli değil. Tanrının beni neden oyunda tuttuğunu sana göstereceğim” notuyla paylaştı.

Onuachu'nun bu paylaşımı takımdan ayrılıyor mu sorusunu da akıllara getirdi.

Bakmadan Geçme