Osman Nuri Kabaktepe Açıklamalarıyla Kimi Kastetti? Kabaktepe'nin Hedefinde Erdoğan mı Var?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki kafalar karıştı. Açıklamaları Türkiye'nin gündemine oturan Kabaktepe'nin kimi hedef aldığı merak konusu olurken Osman Nuri Kabaktepe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mı hedef aldı? Sorusu da akıllara gelmeye başladı. Detaylar haberimizde...

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'de değişim için düğmeye basılırken İstanbul'un bir kez daha CHP'ye kaptırılması tüm gözleri il başkanı Osman Nuri Kabaktepe'ye çevirmişti.

Seçimin kaybedilmesinin faturasının kesildiği belirtilen ve görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan, Kabaktepe, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi.

Kabaktepe'nin paylaşımına AK Partili ve AK Partili olmayan binlerce kişi yorum yağdı.

Paylaşımında "Anladım ki; Bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar" ifadelerine yer veren Kabaktepe'nin kimi hedef aldığı merak konusu oldu.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMİ HEDEF ALDI?

Açıklamaları Türkiye'nin gündemine oturan ve sosyal medyada da hızla yayılan Kabaktepe'nin bu sözlerle kime gönderme yaptığı hedefindeki ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mı olduğu merak konusu oldu.

Kabaktepe, paylaşımında; "Anladım ki; Bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysaki, biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar" ifadelerine yer verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme