Pendikspor Beşiktaş 4-0 Maç Özeti ve Golleri İzle 20 Ocak

Süper Lig'de bu hafta Pendikspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Yoğun yağmur yağışının altında oynanan karşılaşmada Pendikspor Siyah Beyazlı ekibe 4 gol attı.

GOL! Pendikspor, Umut Nayir'in golüyle maçta öne geçti. Sol kanatta Thiam'ın pasıyla topla buluşan Umut Nayir şık bir çalımla önünü boşalttı ve ceza sahasının sol kenarından sert bir şutla topu ağlara gönderdi.

GOL GEÇERSİZ! Gedson'un savunma arkasına gönderdiği uzun topu Rebic, tekte Muleka'nın önüne düşürdü. Muleka, karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem, Rebic'in pozisyonu için ofsayt bayrağını havaya kaldırdı.

GOL! Pendikspor, Beşiktaş karşısında Halik Akbunar'la 2-0'ı buldu. Alpaslan'ın kullandığı taç atışında Umut Nayir topu arkaya aşırdı ve Halil savunma arkasına sarktı ve ceza sahası içine giren Halil'in yakın köşeye yaptığı vuruş ağlarla buluştu.

GOL! Pendikspor, Mame Thiam ile farkı üçe çıkardı. Ibrahim Akdağ'ın uzun topunda Zaynutdinov topa vuramadan Halil araya girdi ve ceza sahası içine girdi devamında topu altı pastaki Thiam ile buluşturdu ve Thiam topu ağlara gönderdi.

GOL! Pendikspor, Nuno Sequeira'nın golüyle 4-0'ı buldu. Sol kanatta topla buluşan Nuno Sequeira ceza sahası içindeki Umut'u topla buluşturmak istedi ancak top doğrudan ağlara gitti ve fark dörde çıktı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme