PKK Büyük Darbe Yerdi! 16 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde 14 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

16 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan açıklama şı şekilde;

Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.

Terörü kaynağında yok etmek için operasyonlara azim ve kararlılıkla devam edilecek!

Öngörülemez, Alışılmadık, Süratli ve Sürekli❗️

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 2 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.… pic.twitter.com/KJ3TL6IH2W — T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) June 2, 2024

MUHABİR

Bakmadan Geçme