Rams Park'ta Kerem Demirbay Şov

Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayan Galatasaray karşılaşmanın ilk yarısını 4-1'lik üstünlükle tamamladı. Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Demirbay 5 dakikada attığı iki muhteşem golle karşılaşmaya damga vurdu.

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor. Galatasaray adına ilkerin yaşandığı karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılı ekibin 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 9. dakikasında yeni transfer Derrick Köhn ile öne geçen Galatasaray 31. dakikada Lucas Torreira ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 38. dakikasında Çaykur Rizespor'un Nielsen'in ayağından kazandığı gole engel olamayan Galayasaray'da bu dakikadan sonra Kerem Demirbay sahneye çıktı.

5 DAKİKADA 2 MUHTEŞEM GOL

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu kritik dakikalarda attığı muhteşem gollerle ön plana çıkıyor. Çaykur Rizespor karşılaşmasında farkın bire indiği anda ceza sahası dışından attığı muhteşem golle takımının oyundan düşmesine müsade etmeyen Kerem Demirbay, ilk yarı bitmeden bir güzel daha gol atarak 5 dakikada 2 güzel gole imza attı.

Bakmadan Geçme