Rıza Çalımbay: Süper Kupa'nın isminin değiştirilmesi gerekiyor

Beşiktaş direktörü Çalımbay yaptığı açıklamada Atatürk, bizim en büyük değerimiz. Takımların orada Süper Kupa maçı oynaması buradaki en büyük yanlıştır. ifadelerini kullandı

Beşiktaş'ta görev yapan teknik direktör Rıza Çalımbay da Süper Kupa'nın adının değiştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Çalımbay, "Her şeyden önce Ali Koç ve Dursun Özbek'i tebrik ediyoruz. Atatürk için hem dik durdular hem de ödün vermediler. Atatürk, bizim en büyük değerimiz. Takımların orada Süper Kupa maçı oynaması buradaki en büyük yanlıştır.

Bir sürü yer varken neden oraya gidildiğine bakmak gerekiyor. Oradaki yapılanlar bizi küçük düşürmek içindi. Oraya giden gitmeyen herkes bütünleşti ve böyle şeylere izin vermedik. Futbol camiası ve halk bütünleşti. Kendi fikrime göre Süper Kupa'nın isminin, ‘Atatürk Kupası' olarak değiştirilmesi gerekiyor. Anadolu'daki bütün insanlar, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı canlı olarak göremiyorlar. Öyle şansları hiç olmuyor. Anadolu'da bir sürü güzel stadyumu olan yerler var. O yüzden bu sevinci Anadolu'da paylaşmak lazım." dedi.

Bakmadan Geçme