Roma İnter Maçı Canlı İzle 10 Şubat 2024

Roma İnter Maçı Canlı İzle 10 Şubat 2024... Roma ile Inter, İtalya Serie A maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Roma – Inter, İtalya Serie A maçı, 10-02-2024 Cumartesi günü S Sport Plus, CBC Sport, S Sport 2, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği İnter, Zeki Çelik'li Roma'ya konuk oluyor. İtalya Ligi'nde 24. hafta karşılaşmasında Roma - İnter ile kozlarını paylaşacak. Roma, Jose Morinho'nun takımdan ayrılmasının ardından De Rossi ile anlaşmıştı. Serie A'da çıkış yakalamak isteyen Roma, taraftarı önünde lider İnter'i devirmek istiyor. İnter ise şampiyonluk mücadelesinde yara almadan haftayı tamamlamanın planlarını yapıyor. Inter bu sezon oynadığı 22 karşılaşmada aldığı 18 galibiyet ile dikkat çekti.

Serie A Ligi'nde heyecan Roma İnter karşılaşmasıyla devam edecek. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Roma alacağı seri galibiyetlerle puan sıralamasında ilk 4 sırayı yakalamak istiyor. İtalya Ligi'nde liderliğini sürdüren İnter ise Milan ve Juventus ile puan farkını açmak istiyor. Roma karşısında İnter'in hucum hattında gözler Hakan Çalhanoğlu'nda olacak. A Milli takım oyuncusu bu sezon 21 karşılaşmada 9 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Roma'da forma giyen Zeki Çelik ise bu sezon ligde 229 dakika süre alırken 2 asist yaptı.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme