Saadet Partisi Filistin Halkının Sesi Olmak İçin Meydanlara İniyor!

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Arıkan: 'Vicdanın Sesini Duy ve Harekete Geç. Vicdanın sesi Filistin'den yükseliyor! Zulme karşı hep birlikte sesimizi yükseltmek ve kardeşlerimizin yanında olmak için yarın 81 ilimizde meydanlarda buluşuyoruz!'

Saadet Partisi, İsrail'in Filistin'de yürüttüğü soykırımın yıl dönümünde Filistin halkının sesi olmak için meydanlara inecek.

İşgale, soykırıma ve zulme "Dur!" demek için 81 ilde meydanlarda İsrail'in yaptığı zulmü meydanlarda dile getirecek olan Saadet Partisi, "Vicdanın Sesini Duy ve Harekete Geç" sloganıyla gerçekleştireceği buluşmaya tüm vatandaşları da davet etti.

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye genelinde tüm vatandaşlara çağrıda bulundu.

Arıkan, "Vicdanın Sesini Duy ve Harekete Geç. Vicdanın sesi Filistin'den yükseliyor! Zulme karşı hep birlikte sesimizi yükseltmek ve kardeşlerimizin yanında olmak için yarın 81 ilimizde meydanlarda buluşuyoruz! İşgali, soykırımı ve zulmü yapanlara karşı İşgale, soykırıma ve zulme göz yumanlara karşı harekete geçiyoruz" dedi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme