Sağlık personeli müdahale etmedi: 1 saat boyunca ölmesini izlediler

İngiltere, Londra'daki Enfield'de, 22 yaşındaki Shannara Donnelly sürekli gözetim altında olması gerekirken ihmal sonucu hayatını kaybetti personel durumu fark edemedi.

TAKİP ET

Londra'nın Enfield bölgesindeki Chase Farm Hastanesi'nde, 22 yaşındaki Shannara Donnelly'nin ölümü üzerine ihmalkarlık iddialarıyla ilgili bir soruşturma başlatıldı. Kendine zarar verme riski olan Shannara'nın sürekli gözlem altında olması gerekirken sağlık personelinin yetersiz müdahalesi sonucunda hayatını kaybettiği öne sürüldü. Güvenlik kamerası görüntüleri, hastanın yaklaşık bir saat boyunca yerde hareketsiz yattığını ve personelin durumu fark etmediğini ortaya koydu. Mahkemede konuşan hastane yetkilileri, Shannara'nın o sırada yeterince takip edilmediğini kabul etti ve ailesinden özür diledi.

Annesi Kerry, kızının son derece sosyal biri olduğunu, yaşama bağlı ve sevdiklerine düşkün olduğunu belirterek intihar edeceğine dair bir işaret olmadığını söyledi. Soruşturmayı yürüten Adli Tabip Tony Murphy, olayda önemli ihmaller olduğuna dikkat çekti. Soruşturma, ihmallerin ardındaki detayları aydınlatmak üzere devam ediyor.

Bakmadan Geçme