Şahane Hayatım 12.Bölüm İzle 24 Ocak Çarşamba 2024

Şahane Hayatım 12.Bölüm İzle 24 Ocak Çarşamba 2024... FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi Şahane Hayatım 12.bölümü ile 24 Aralık Çarşamba akşamında izleyici ile buluşuyor. Bu hafta yine heyecanlı sahneleri ile ekranlara gelen Şahane Hayatım'da neler yaşanacak?

Şebnem'le geçmişten gelen bağını öğrenen Selo, Şebnem'le yüzleşmeye karar verir. İkiliyi göz hapsine alan Mesut ise Şebnem'i azılı düşmanıyla yan yana görünce beyninden vurulmuşa döner. Öte yandan Aysel ise Şebnem'in bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye kararlıdır.

Bu yüzden Şebnem'in ailesiyle tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir! Melisa, Şebnem'in kendisine olan öfkesini kullanarak Onur'u kendi tarafına çeker ve şirkette önemli bir görev alır. Şebnem'in ise Melisa'dan intikamı acı olacaktır. Ve bu hamle Gümüşçü ailesinin ortasına bomba gibi düşecektir!

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu dizi, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem'in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

ŞAHANE HAYATIM 12.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme