Sakarya'da İkinci Gökhan İn Vakası! Kendisine İhanet Ettiğini İddia Ettikleri Kişiyi Kanlar İçinde Bıraktılar

Sakarya Adapazarı'nda 2 şahıs kendisine ihanet ettiğini iddia ettiği kişiyi darp etti. Yaşanan şiddet olayı sosyal medyada gündem oldu.

Sakaryaspor Eski Kulüp Başkanı Gökhan İn'in tokatlı saldırıya uğraması henüz hafızalardaki yerini korurken yine Sakarya'da çekildiği iddia edilen ve sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu.

Sakarya Adapazarı'nda 2 şahıs kendisine ihanet ettiğini iddia ettiği kişiyi darp etti.

Kendisine ihanet ettiğini iddia ettikleri kişinin kaldığı eve giden iki kişi yatağın üzerinde oturan kişiye önce küfürler edip sonrasında arka arkaya tokat ve yumruk atmaya başlıyor.

Şahıslardan birisi şiddet olayını video kaydına alırken diğer şahsın yatağın üzerinde oturan kişiye arka arkaya tokat ve yumruk attığı görülüyor.

Eliyle yüzünü kapatarak kendisini korumaya çalışsa da aldığı darbeler sonrasında yüzü kanlar içerisinde kalan kişi ne yapacağını şaşırmış bir halde yaşadıklarının son bulmasını bekliyor.

Darp ettikleri kişiyi aynı zaman da tehdit de eden saldırganlar, şiddet olayına bir süre daha devam ettikten sonra olay yerinden ayrılıyor.

Saldırganların çektiği video sosyal medya platformlarında gündem oldu.

Yaşanan bu olay Sakaryaspor eski kulüp Başkanı Gökhan İn'i akıllara getirdi. Gökhan İn, Sakaryaspor'un eski reklam ve sponsorluk sorumlusu H.C.Ş.'nin Gökhan İn'i tokatlayıp tehdit ettiği görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından saldırgan ve videoyu çeken kişi yakalanarak gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme