Sandık Kokusu 12.Bölüm İzle 28 Şubat Çarşamba 2024

Sandık Kokusu 12.Bölüm İzle 28 Şubat Çarşamba 2024.. Show TV'nin çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sandık Kokusu 12.bölümü ile 28 Şubat Çarşamba saat 20:00'den itibaren ekranlara geliyor. Sevilerek izlenen dizilerden olmayı başaran Sandık Konusu dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Atilla, yıllar önce babasının verdiği görevi gerçekleştiremeyip kardeşine herkesten gizli bir hayat sunar. Ama kardeşi Mert yıllar sonra karşısına çıkar.


Irmak ve Adnan cephesinde boşanma rüzgarları eserken, Adnan çareyi Filiz'e gitmekte bulur. Yıllar sonra Adnan'ı karşısında gören Filiz'in tepkisi ne olacaktır? 


Ozan'ın yokluğu Karsu ve Deniz'i endişelendirmeye devam eder. Atilla'nın aklına geçici bir çözüm gelir. 


Bu sırada Irmak hastalanır ve durumun ciddiyeti anlaşılınca hastaneye giderler. Aldıkları haber hepsini şaşırtır.


Reha ise hala Karsu'yla uğraşmaktadır. Atilla'nın evinden dönen Karsu'ya hesap sorar. Karsu, yüksek sesli bir tartışmanın ortasında, herkesin şahitliğinde büyük bir bomba patlatır. Peki bu bomba ne olacaktır?

SANDIK KOKUSU 12.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimleri buluşturan diziden yayınlanan yeni tanıtım dikkat çekerken dört başrol oyuncunun yer aldığı afiş de büyük beğeni topladı.

Sandık Kokusu, bir ailenin Adana'da başlayıp İstanbul'a uzanan hayata yeniden başlama ve umut dolu hikayesini etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktaracak.

Bakmadan Geçme