Sedat Peker'in Ramazan Yardım Kolilerini Dağıtanlar Gözaltına Alındı

Yaklaşık 32 yıldır her ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi dağıtan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yardım kolilerinin taşınması ve dağıtımını gerçekleştiren 6 kişi gözaltına alındı.

Hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve BAE'de olduğu bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ramazan yardım kolilerini dağıtan kişilere polis müdahale etti.

YouTube kanalında yaptığı yayınlarla Türkiye'de mafya-devlet-siyaset-medya ve iş dünyası arasındaki ilişkilere ilişkin gündem yaratan ifşalarda bulunması ile gündeme gelen suç örgütü lideri Sedat Peker, bir kez daha gündem oldu.

13 Mart'ta ihtiyaç sahiplerine hazırlattığı ramazan kolilerinin videolarıyla gündeme gelen Sedat Peker, yardım kolilerinin taşıyan ve dağıtan görevlilerin gözaltına alınmasıyla tekrar gündeme geldi.

Sedat Peker'in bu Ramazan ayında da yapmış olduğu Ramazan kolilerinin dağılımına Anadolu Başsavcılığının emriyle organize şube polisleri müdahale etti.

Kolileri taşıyan tırların şoförleri Deniz Çalışkan, Yalçın Şakşak, Şahin Boral ve Mirza Mehmet Adım, ayrıca da firma sahibi Murat İyilikli Ramazan'ın beşinci günü ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

Sedat Peker'in Ramazan kolilerinin dağılımını yaptığı gerekçesiyle Emirhan Kılıç, Ramazan'ın yedinci günü gözaltına alındı.

Ayrıca Yılmaz Günay'ın, Sedat Pekerin dağıttırdığı Ramazan kolilerinin dağılımını organize ettiği gerekçesiyle organize şube tarafından ifadesine başvurulmak üzere aranmasının olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 32 yıldır ihtiyaç sahiplerine ramazan ayında yardım kolisi dağıtan Sedat Peker'e BAE sosyal medya tecridi uyguluyor. 

Bakmadan Geçme