Semih Çelik İkbal Uzuner İçin Çektiği Videoda Yapacağı Katliamı Kan Donduran İfadelerle Anlatmış!

İki genç kızı katleden Semih Çelik: 'Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini…'

İstanbul'da iki genç kızı katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden 19 yaşındaki Semih Çelik, bir yıl önce İkbal Uzuner için çektiği videoda kan donduran ifadeler kullanarak adeta dün yaşananları anlatmı.

Çelik, videosunda şu ifadeleri kullanıyor:

"İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Benim yüzümden yaşamış oldukların için özür dilerim. Bunlar için senden çok özür diliyorum ama güzeldi benim için. Korkmana ya da endişe etmene gerek kalmayacak. Tamamen kapanıyor bu konu. Umarım normal bir yaşam yaşar güzel ölürsün. Ama sana söylemem gereken bir şey var.

Beni gördüğün gün seni öldürmeye gelmiştim, bu hayattan çıkarken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini... Biliyorsun zaten onu... Bekledim apartmanın altında 2 saat. Normal di normal bir gün yaşasaydın ölmüş olacaktın.

Tanrı o kadar fazla yardım etti ki sana, iyi ki olmadı böyle bir şey. Seni öldürürsem kendi cehennemimi yaratmış olacaktım. Öbür tarafta peşimi bırakmayacaktın. O yüzden tek başıma gideceğim hiç kimseyi öldürmeden."

MUHABİR

Bakmadan Geçme