Semih Kılıçsoy Beşiktaş'tan Ayrılıyor mu? Giovanni van Bronckhorst'tan Dikkat Çeken Semih Kılıçsoy Açıklaması!

Beşiktaş'ta geçen sezonki performansı ile göz dolduran ancak yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremeyen Semih Kılıçsoy ile ilgili olarak Bronckhorst dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy adeta krize dönmüş durumda. Geçen sezonki performansı ile milli takıma kadar yükselen ve takımın en iyilerinden birisi olmasına rağmen takımın başına gelen Giovanni van Bronckhorst ile yıldızları bir türlü barışmayan Semih Kılıçsoy'un takımdaki geleceği merak konusu olmuştu.

Giovanni van Bronckhorst'un genç oyuncuyu neden ilk 11'de oynatmadığı spor kamuoyu tarafından tartılışırken tecrübeli teknik adamdan Semih ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi.

Giovanni van Bronckhorst açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Semih'le sıkı fıkı bir ilişkim var. Her oyuncumla olduğu gibi. Semih benim için yükselen bir yıldız, çok yetenekli bir oyuncu. Geçen sezon da golleriyle iyi bir performans sergiledi.

Benim görevim her oyuncuyu daha iyi hale getirmek. Onunla geliştirmesi gereken konular üzerinde konuştuk. Semih daha iyi bir oyuncu olacak, kesin. Beşiktaş taraftarının bu konuda endişelenmemesini istiyorum.

Bazı genç oyuncuların bilmesi gereken şeyler oluyor. Sadece performansları esnasında değil tüm kariyerleri boyunca iyi çalışmaları gerekiyor. Ben de bunun için çalışıyorum. Doğru yol bu. Geleceği çok parlak olacak, sonunda göreceksiniz bunu."

MUHABİR

Bakmadan Geçme