İtalya - Türkiye Maçında Semih Kılıçsoy Neden İlk 11'de Yok?

A Milli Takımın İtalya ile yapacağı özel maçın ilk 11'i belli oldu. Kadroda Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Semih Kılıçsoy'un olmaması sosyal medyada gündem oldu.

Daha önce de A Milli Takım kadrosuna çağrılan ancak daha sonra ihtiyaç olduğu gerekçesiyle Ümit Milli Takım kampına gönderilmesiyle Türkiye'nin gündemine oturan Semih Kılıçsoy, İtalya maçının ilk 11'inde yer almamasıyla bir kez daha gündeme oturdu.

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı, özel maçta İtalya ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmaya dakikalar kala iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. A Milli Takımın ilk 11'inde Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy'un yer almaması tartışmaları da beraberinde getirdi.

Süper Lig'de attığı gollerle Beşiktaş'ı sırtlayan Semih Kılıçsoy, bu performansı sonrasında da A Milli Takım aday kadrosuna davet edilmişti.

İtalya ile yapılacak özel karşılaşmanın ilk 11'inde Semih'in ismini göremeyen Beşiktaş taraftarı adeta çıldırdı. Arka arkaya paylaşım ve yorumlar yapan taraftarlar Semih'in olmamasına tepki gösterdi.

İlk 11'de, 37 maçta 6 gol atan Barış Alper Yılmaz, 27 maçta 2 gol atan Kenan Yıldız'ın yer almasına rağmen 23 maçta 11 kez fileleri havalandıran Semih'in yer almaması taraftarın büyük tepkisini çekti.

KADRO 26 KİŞİYE DÜŞÜRÜLECEK

A Milli Takımın aday kadrosuna 35 kişi çağrılırken kadro kamp dönemi sonrası 7 Haziran'da 26 kişiye düşürülecek ve UEFA'ya turnuva kadrosunun son hali bildirilecek. A Milli Takım, EURO 2024 öncesi İtalya maçı ile birlikte iki hazırlık maçı yapacak

MUHABİR

Bakmadan Geçme