Sinan Kaloğlu kimdir? Hangi takımlarda oynadı?

Kayserispor, teknik direktörlük görevine Sinan Kaloğlu'nun getirildiğini açıkladı. Merak edilen isimlerden olan Sinan Kaloğlu araştırılıyor.

Burak Yılmaz ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışarını sürdüren Kayserispor'da, Recep Uçar ile dün yapılan görüşmenin ardından bugün de Sinan Kaloğlu'nun şehre davet edildiği gündem olmuştu. Kayserispor Sinan Kaloğlu ile anlaştığını duyurdu.

SİNAN KALOĞLU KİMDİR?

10 Haziran 1981'de Tunceli'nin Ovacık ilçesinde doğdu. Sinan Kaloğlu, Kardemir Karabükspor'dan önce sırasıyla; SBV Vitesse, VfL Bochum, Boluspor, Marmaris Belediyespor, Altay, Beşiktaş, Diyarbakırspor, Vestel Manisaspor ve Bursaspor takımlarında forma giydi. Bursaspor'da attığı gollerle dikkat çeken tecrübeli futbolcu bugüne kadar sadece 2 kez millî olma şansını yakaladı.

Bundesliga'da 4 Ekim 2008'de VfL Bochum adına bir gol atan Sinan, 2 tane de asist yaparak takımının Bayern Münih'e karşı 3-3 berabere kalmasına büyük katkı sağladı. Sinan, maçtan sonra Welt am Sonntag gazetesi tarafından günün onbiri arasında gösterildi.2011-2012 sezonunun başında Kardemir Karabükspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Sinan, başarısız bir performans göstermiştir. Teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ın getirilmesiyle kaleci Orkun Usak ile birlikte kadro dışı bırakıldı ve ara transfer döneminin son gününde Antalyaspor'a transfer oldu. Antalyaspor'ds sadece 2 lig maçında forma giyen Sinan, Spor Toto Kupası'nda ise 6 maçta forma giymiş ve 1 gol atma başarısı gösterdi. Kaloğlu takımın kötü performansı ve beklenen performansı verememesinden dolayı kadro dışı kaldı.

Bakmadan Geçme