Sinan Oğan Hakkında Flaş İddia! Kendisinden 30 Yaş Küçük Kadına Cinsel Saldırıda mı Bulundu?

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere girerek ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen ve  seçim sonrası aldığı 120 milyon liralık mülkle gündem olan Sinan Oğan hakkında iddia gündem oldu.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nı destekleyen Sinan Oğan hakkında, kendisinden 30 yaş küçük bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiası mahkemeye taşındı.

TÜRKSAM'da staj yapan sevgilisi M.Ö. ile Oğan arasındaki ilişkiyi şüpheyle takip eden Jandarma Uzman Çavuş S.B., M.Ö.'nün telefonuna casus yazılım yükleyerek Oğan ile M.Ö.'nün cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Oğan ve M.Ö. iddiaları reddederken, S.B. hakkında kişisel verileri ele geçirme ve yayma suçlarından dava açıldı. S.B., 4 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.

Sinan Oğan'ın avukatı Kürşat Ergün, iddiaların siyasi şantaj amacı taşıdığını belirtti ve Oğan'ın Erdoğan'a destek verdiği dönemde S.B.'nin montaj görüntülerle bazı siyasi partilerle temas kurup kurmadığını sorguladığını öne sürdü.

MAHKEME DOSYASINA GİRDİ

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci tur oylamasında Cumhur İttifakı'nı destekleyen ve seçim sonrası aldığı 120 milyonluk mülkle gündeme gelen Sinan Oğan hakkında kendisinden 30 yaş küçük bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiası mahkeme dosyasına girdi.

TÜRKSAM'da staj yapan sevgilisi M.Ö. ile Sinan Oğan arasındaki ilişkiden şüphelenen Jandarma Uzman Çavuş S.B., kız arkadaşının telefonuna casus program yüklediğini, bu sayede Oğan ve M.Ö'nün cinsel ilişki yaşadığına dair sesler duyduğunu öne sürdü.

İddiaları Sinan Oğan ve M.Ö. reddederken; S.B hakkında kişisel verileri ele geçirme ve yayma suçundan Sinan Ateş davasının iddianamesini yazan savcı Mehmet Aykut Cihangir imzasıyla iddianame hazırlandı.

4 ay tutuklu kalan, ilk duruşmada tahliye edilen S.B. hakkında Sinan Oğan'ın avukatı Kürşat Ergün siyasi şantaj iddiasında bulundu. Ergün, Oğan'ın Erdoğan'a destek kararı verdiği, seçimlerin ikinci tur oylamasından önce S.B.'ye ‘montaj' görüntülerle bazı siyasi partilerle görüşüp görüşmediğini sordu.

S.B., telefonuna casus yazılım programı yüklediği sevgilisi M.Ö'ye Sinan Oğan'ın cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. İddiayı M.Ö. ve Oğan reddetti. Oğan S.B.'nin ‘montaj' görüntüleri yaymama karşılığında kendisinden 7 milyon lira istediğini, bunun üzerine S.B. hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

Oğan'ın avukatı Kürşat Ergün'ün iddiası ise Oğan'ın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a destek kararı verdiği ikinci tur oylamasını doğrudan ilgilendirdiği yönünde.

SİYASİ ŞANTAJ MI YAPILDI? ‘BAZI SİYASİ PARTİLERE GİTTİ Mİ?

9 Mayıs 2024 tarihinde yapılan ikinci duruşmaya ise Sinan Oğan'ın avukatı Kürşat Ergün'ün sözleri damga vurdu.
Ergün, Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanı adayı olduğu dönemde, siyasi şantaja uğraması hedefiyle S.B'nin elinde Sinan Oğan'a ait görüntüler olduğunu söyleyip bazı siyasi partilere gidip gitmediğini sordu. Ergün bu noktada söz konusu şantaj konusunda ilgili taraflara ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti.
Ergün “Şimdi 2 sene sonunda Sinan Oğan bir siyasi süreç içerisine giriyor ve bu noktada menfaat temin edileceği düşünülen noktaya geliyor, şantaja uğraması kaydıyla-şimdi henüz tam olarak kişilere ulaşmamakla beraber ulaşamadık, ulaşmaya çalışıyoruz-Bursa'da bazı siyasi partilere gidip elinde Sinan Oğan'a ait görüntüler olduğunu söyleyerek Sinan Oğan'a yönelik zarar verme çalışması işine başlamış mı başlamamış mı kendisine bunu soruyorum, bu önemli bir soru.” sözlerini kullandı.
İddiayı reddeden S.B. bu soruya “Kesinlikle öyle bir şey olmadı.” yanıtını verdi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme