Sivriler, Kayseri Şehir Hastanesini İstila Ettiler!

Kayseri Şehir Hastanesine giden vatandaşlar yaklaşık iki haftadır yaşanan istiladan şikayet ediyorlar.

Kayseri Şehir Hastanesine giden vatandaşlar yaşanan sinek istilasından şikayet ediyorlar. Hemen hemen her polikliniğin tavanında sinekler bulunuyor.

Hastaneye gelen hasta ve yakınları, özellikle polikliniklerde sineklerin tavanlarda yoğun şekilde bulunmasından dolayı rahatsız olduklarını belirtiyor. Hastanenin kapıları havalandırma için sürekli olarak açık bulunuyor. Sineklerin buradan girdiği düşünülse de, yine de konuyla ilgili önlem alınmaması vatandaşların şikayetlerine konu oluyor. Sinek istilası ile ilgili Kayseri Anadolu Haber muhabirine konuşan bir hasta yakını, "İki haftadır hastaneye gelip gidiyorum. Birde uzaktan geliyorum. Muayeneleri beklemek zaten can sıkıcı, sabah gelip akşama anca çıkıyoruz. Birde bu sinekler çıktı. Üstelik ısırıyorlar da. Hastaneden gittikten sonra kaşıntıdan ölüyoruz. İlaçlamada yapılmıyor. Nasıl bir yer anlamadım" dedi.

SİVRİSİNEKLER KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİNİ İSTİLA ETTİ

Konu ile ilgili başka bir hasta yakını, "Gerçekten inanılır gibi değil. Duvarların tamamı sivrisinek dolu. Şu an çok fazla kaşınıyorum. Kapılar açık muhtemelen oradan oluyor ama buna bir çözüm bulunmalı. Birde sivrisineğin en gündemde olduğu işte virüs taşıma ihtimalinin olduğu konuşulurken buna acil bir önlem alınmalı. Tedirgin oluyoruz" ifadelerinde bulundu.

Kayseri Şehir Hastanesini İstila Ettiler!

Kayseri Şehir Hastanesi konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

KAYNAK: KAYSERİ ANADOLU HABER

MUHABİR

Bakmadan Geçme